What’s on my nails – Half moon manicure

thumb1thumb2

Vandaag laat ik jullie zien hoe je een simpele manicure heel gemakkelijk kan opleuken door een half moon manicure te maken.

P1070531

Het enige wat je nodig hebt is een kwastje en een nagellakje in de kleur van jou keuze. Ik heb een eyelinerkwastje gebruikt, je kunt ook een speciaal nailartkwastje of een cocktailprikker gebruiken. De nagellak is HEMA – 850, een hele mooie donkerblauwe kleur met kleine glittertjes. Verder raad ik aan om een goede base- en topcoat te gebruiken.

P1070514

Je begint met schone, vetvrije nagels en brengt dan een laagje basecoat aan.

P1070519

Met het kwastje trek je een streepje om het halve maantje af te bakenen. Hoe groot of klein je dat doet kun je helemaal zelf bepalen. Als je kleine nagels hebt doe je het wat kleiner, bij langere nagels wat groter. Je kunt het kwastje tussendoor gemakkelijk schoonmaken met een beetje nagellakremover.

P1070522

Vervolgens vul je de bovenkant van je nagel in met nagellak, gewoon met het kwastje wat in het nagellakpotje zit. Dit laat je even drogen en dan breng je nog een laagje aan, om het mooi dekkend te krijgen.

P1070523

Vervolgens breng je een laagje topcoat aan om je manicure te beschermen. Ik heb in dit geval het halve maantje leeg gelaten, maar het kan ook leuk zijn om eens af te wisselen met kleur, dus bijvoorbeeld een felle kleur maantje met een rustige kleur bovenkant, of juist een donkere kleur maantje met een lichte bovenkant. Wees creatief!

P1070530

Een half moon manicure is een gemakkelijke manier om je nagels net iets meer bijzonder te maken, zonder dat je veel extra tijd kwijt bent. En het staat ook nog eens hartstikke classy!

~Marieke

 

Dit artikel is geschreven voor HEMA Blog Academy. Lees mijn disclaimer en bezoek de HEMA Blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s