Custom Order: Laptoptas

P1070269-3P1070271-3P1070273-3

Afgelopen weekend heb ik een hele leuke custom order gemaakt die ik aan jullie wil laten zien. Het gaat om een laptoptas in een mooie retroprint. We hebben samen besproken wat het precies moest worden en de stof is aangeleverd (het is een oud gordijn!). De tas is erg leuk geworden en hij is ondertussen onderweg naar de nieuwe eigenaar!

P1070269-2

Het gaat om een vrij simpele laptoptas met retroprint. Er zitten twee handvatten aan en twee D-ringetjes om een schouderband aan te haken. De tas sluit aan de bovenkant met een rits.

P1070271-2

Aan de achterkant zit een extra ritsvak om bijvoorbeeld de muis of de oplader in mee te nemen. Dit vak is natuurlijk volledig gevoerd.

P1070273-2

De tas is gevoerd met dezelfde retrostof als de buitenkant, en tussen de lagen stof zit een laag wattine om de laptop te beschermen tegen stoten.

Heb jij ook een leuk idee (voor een laptoptas, of heel iets anders)?

Je kunt contact met me opnemen voor een custom order op mail.dandesigns[at]yahoo.com. Je kunt ook op de custom order knop klikken op Etsy, als je een variant op een bestaand item zou willen. Je kunt zelf stof aanleveren, maar als je een specifiek idee hebt kan ik ook stof voor je zoeken.
Let er wel op dat het maken van een custom order aardig wat tijd in beslag kan nemen, en nu ik sinds kort fulltime werk heb ik ook wat minder tijd dan eerder. Als je iets leuks wilt bestellen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, zorg dan dat je ruim op tijd contact met me opneemt, zodat ik genoeg tijd heb om je item helemaal naar wens voor je te maken!

~Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s