Review: Catrice Ombre Topcoat

P1070212P1070214P1070217

Catrice heeft een nieuwe topcoat uitgebracht, eentje met ombre effect. In eerste instantie was in nogal sceptisch moet ik zeggen. Maar nieuwsgierig was ik ook! Dus ik heb een flesje gekocht om het eens te testen.

P1070212-2

Dit is het flesje! Het is een vrij dunne, paarsige vloeistof. Op de verpakking staat wat de bedoeling is, je creëert het ombre-effect door één, twee en drie laagjes aan te brengen op verschillende vingers. Deze topcoat zou moeten werken met iedere lichte kleur nagellak als basis.

P1070209-2

Voor de basiskleur heb ik gekozen voor een lichtgroene lak van NYC, dit is 235 Mint Macaroon. Het dekt in drie dunne laagjes.

P1070214-2

Dit is het effect van de topcoat. De wijsvinger is alleen de basiskleur, op de middelvinger zit één laagje, op de ringvinger twee laagjes, en op de pink drie laagjes.

Ik moet zeggen, dit is meer dan ik ervan had verwacht! Je ziet duidelijk verschil in kleur tussen de verschillende vingers. Best een leuk effect! Dat gezegd hebbende, echt heel goed werkt het niet. De vloeistof is heel erg dun waardoor het als het ware naar de zijkant van de nagels loopt. Met name bij de pink (drie laagjes) is dat duidelijk te zien. Het is heel lastig om topcoat goed dekkend op de nagel te krijgen. Volgens de verpakking zou het sneldrogend moeten zijn, maar bij mij bleef de topcoat vrij lang plakkerig, ondanks dat ik erg mijn best had gedaan de laagjes zo dun mogelijk te houden.

Samengevat: Het werkt beter dan ik had verwacht, maar niet zo goed als ik had gehoopt.

Catrice Ombre Top Coat in 01 Colour of Change is voor €2,99 te koop bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze topcoat?

~Marieke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s