Nieuwe items op Etsy!

thumb

De Etsy-winkel is aangevuld! Voor de markt waar ik een paar weken geleden stond heb ik een hele hoop items gemaakt. Helaas heb ik daar niet zo veel verkocht, maar geluk bij een ongeluk, nu heb ik wel een berg items klaarliggen om mijn Etsy mee te vullen! Het gaat dus niet om custom items zoals al online stonden, maar om items die al klaarliggen om verstuurd te worden. Een aantal van deze items zijn zelfs helemaal nieuw!

1tasje

Het eerste nieuwe item is een aantal van deze kleine tasjes. Ze zijn ongeveer 20 x 14 cm, en ze hebben een ritsvak en een groter vak met magneetknoop.

2Tasjes

Dit tasje staat in vier verschillende uitvoeringen online. Let op, er is maar eentje van, dus op = op!

3rugzak

Verder heb ik een aantal van deze rugzakjes gemaakt. Ze zijn ongeveer 12 x 14 x 30 cm en bedoeld voor kinderen. Heel handig als bijvoorbeeld een gymtas! De bovenkant sluit met een koord en een magneetknoop.

4. Rugzakjes

Deze rugtas is ook beschikbaar in aardbeitjesstof en denim. Als je een andere stof zou willen, een ander formaat zoekt of misschien de schouderbanden op formaat voor volwassenen wilt hebben, dan kun je contact met me opnemen voor een custom order. Dit kan via Etsy (klik op de custom order knop bij één van de rugtassen) of mail naar mail.dandesigns[at]yahoo.com.

5reismapjes

Er liggen ook een zestal reismapjes (in twee uitvoeringen) klaar voor verzending!

6portemonnees

En een aantal portemonnees, waaronder deze drie.

7etuis

Er staan op het moment tien etuis online die klaar zijn om te versturen, maar natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je eigen stof te kiezen.

8pouches

Ten slotte zijn er heel veel tasjes (dertig in totaal!) in verschillend formaat en verschillend design te vinden in de winkel.

Klik hier om naar de Etsy-winkel te gaan!

Welk item is jouw favoriet?

~Marieke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s