Nieuwe stoffen en markt 28/09!

P1060843-2P1060844-2P1060845-2

Vorige week heb ik een aantal nieuwe stoffen gekocht, die ik graag aan jullie wil laten zien. Verder wil ik graag aankondigen dat ik eind september op een markt in Hengelo te vinden ben met mijn spulletjes!

P1060843

Kevers, paspoppen en appeltjes.

P1060844

Lekker retro! Die zigzagstof heb ik ook in een andere kleur, maar ik vind hem zo leuk dat ik deze ook nog maar heb gekocht!

P1060845

Aardbeitjes en roze bloemen.

De nieuwe stoffen zullen nog niet op Etsy verschijnen. Op 28 september sta ik namelijk op de Hip & Handgemaakt Markt in Hengelo! Daarvoor heb ik natuurlijk voorraad nodig, wat ik op het moment niet heb omdat ik alles op bestelling maak. De nieuwe stoffen ga ik dus eerst daarvoor gebruiken. Maar mocht je nou een stof zien die je helemaal geweldig vindt voor één van mijn items, dan mag je altijd mailen naar mail.dandesigns[at]yahoo.com voor een custom order.

HHmarkt

Maar de Hip & Handgemaakt Markt dus! Superleuk! Ik werd gevraagd door Joyce of ik een kraam met haar wilde delen. Joyce zal op de markt staan met haar gehaakte spulletjes van The Amigurumi Shop. Ze maakt namelijk haakpatronen, te koop bij De Vliegende Hollander, en de items die ze daarvoor maakt worden weer verkocht, zodat ze haar huis niet volledig overnemen. Aanrader trouwens, als je houdt van haken. Joyce maakt echt superleuke patronen en ze zijn ook nog eens heel goed te volgen. En als je niet kunt haken, dan kun je de eindresultaten dus kopen! En nu ik toch reclame aan het maken ben, en jij toch aan het klikken, neem ook eens een kijkje op Joyce’s website: http://j-o-y-c-e.com/ Persoonlijk vind ik vooral het ‘Rogier’ project erg leuk, waarbij een boek geschreven is gebaseerd op de tweets van ene Rogier, die overigens niet wist dat hij het onderwerp van een boek zou worden. (Klik op ‘Selected Works’ en dan op ‘Rogier’).

Te zijner tijd zal ik jullie nog wel eens herinneren aan deze markt en wat meer informatie geven, maar schrijf het alvast in je agenda! Ik hoop jullie allemaal te zien in Hengelo op 28 september in ieder geval! In de tussentijd zal ik jullie zeker op de hoogte houden van de items (wellicht ook nieuwe!) die ik maak voor de markt.

Wat vinden jullie van de nieuwe stoffen? En wat voor items zou jij willen zien in mijn marktkraam?

~Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s