What’s on my nails – Resurrection + Blue it

P1060793Etsy2P1060797Etsy2

Ik heb weer een nieuwe nagellakpost voor jullie! Sinds de vorige nagellakpost heb ik van alles op mijn nagels gehad, maar het was niet zo bijzonder verder. Gisteravond was ik mijn nagels aan het doen, en het leek me leuk om het resultaat van deze nailart met jullie te delen!

P1060795Etsy

P1060793Etsy

Dit is het geworden! Best leuk toch? En een stuk makkelijker te maken dan het lijkt!

P1060797Etsy

Voor deze nailart heb ik het volgende gebruikt: HEMA Base Coat, Sally Hansen Complete Salon Manicure in 805 Resurrection als basiskleur, Sally Hansen Xtreme wear in 250 Blue it om mee te stempelen, en INM Out the Door Top Coat.

P1060798Etsy

Voor het stempelen heb ik dit Stampy plaatje van Essence gebruikt. Verder heb ik een stempeltje en schrapertje gebruikt dat in een Konad proefsetje zat die ik ooit hebt gekocht, maar Essence verkoopt naast deze plaatjes ook de andere benodigdheden voor het stempelen.
Het is eigenlijk vrij makkelijk te doen. Je smeert een beetje lak over het design dat je wilt stempelen, schraapt de overtollige lak weg met het schrapertje, drukt het stempeltje op het design zodat je het op je nagel kunt stempelen. Het is wel even oefenen hoor, als je het nog nooit hebt gedaan zou ik je aanraden om het even een paar keer te proberen op een papiertje. Maar het principe is vrij simpel!
Het is wel vrij veel werk, want je moet het plaatje na iedere stempel schoonmaken met nagellakremover. Maar dat is het zeker waard, want het geeft echt een heel leuk effect! En als je een goede topcoat hebt, (zoals die van INM hierboven, aanrader!) dan blijft het ook best een tijdje zitten.

Heb jij al eens nailart gemaakt met zulke stempelplaatjes?

~Marieke

PS. Je hebt nog tot vanavond middernacht om mee te doen met de winactie! Niet vergeten!

Advertenties

2 gedachten over “What’s on my nails – Resurrection + Blue it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s