WIN: Goodiebag van Zreefer en Dandesigns!

header

Deze winactie is afgelopen.

Vandaag heb ik een hele leuke winactie voor jullie! Samen met Alissa van Zreefer.nl heb ik een hele leuke goodiebag samengesteld, die gewonnen kan worden één van onze volgers. Wil je weten wat in de goodiebag zit en hoe je kans kunt maken om te winnen? Lees dan snel verder!

promo

Dit is de inhoud van de goodiebag waar je kans op kunt maken. Hieronder zal ik wat uitgebreider vertellen wat er in zit, en onderaan dit artikel kun je lezen hoe je kans kunt maken om te winnen.

IMG_1561

Geen goodiebag zonder bag! De items komen in deze linnen tas, die door Alissa geborduurd is met onze logo’s.

collagezreefer

Zreefer.nl is een webshop voor baby en lifestyle, met allerlei handgemaakte en gepersonaliseerde spulletjes. Hierboven zie je welke items van Zreefer je kunt winnen. Bovenaan zie je een halsketting met een hart, in zilverkleur, wit en lichtblauw. Daarnaast zie je een vrolijk gekleurde speelkubus, met een bijtring en allerlei lusjes om mee te spelen. Onderaan op de foto zie je een aantal handgegoten zeepjes en een geborduurd ‘omnomnom’ slabbetje. Als je zelf geen (kleine) kinderen hebt, zijn de baby-items ook erg leuk om cadeau te doen!

collagedandesigns

Mijn eigen Etsy-winkel, Dandesigns Handmade, kennen jullie natuurlijk al! Hierboven staan de items van Dandesigns waar je kans op maakt. Bovenaan staat een rood etui met zwarte vogeltjes (± 20 x 6 x 5 cm), welke is gevoerd met stof en verstevigd met vlieseline. Daarnaast zie je een tasje met rits en bodem, met een uiltjespatroon in blauw (± 10 x 15 cm). Ook deze is gevoerd. Onder op de foto zie je een klein plat tasje met met rits, met leuke gekleurde zigzagprint (± 8 x 12 cm). Ten slotte is er een coupon voor 10% korting op de Dandesigns Etsy te winnen.

Wil je kans maken op deze goodiebag? Daarvoor moet je het volgende doen:

Klik HIER om naar de Dandesigns Facebookpagina te gaan, of klik HIER als je geen Facebook hebt. Je ziet dan een programmaatje waarmee je kunt deelnemen.
Het werkt heel simpel, je vult je naam en je e-mailadres in, en dan kies je de manieren waarop je ons wilt volgen (of misschien al volgt!). We hebben heel veel opties toegevoegd, maar het is natuurlijk niet verplicht om alles aan te klikken. Je kunt bijvoorbeeld al meedoen door ons alleen te volgen op Facebook of Twitter. Wel is het zo dat je meer entries kunt verdienen als je ons op meer plaatsen volgt. Op hoe meer plaatsen je ons gaat volgen, hoe vaker je naam in de mix gaat en hoe meer kans je dus maakt om te winnen! Bijkomend voordeel: Je blijft voortaan volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Zreefer en Dandesigns!

Voorwaarden:
Alleen inwoners van Nederland en België kunnen aan deze winactie meedoen. De winactie loopt van 1 t/m 14 juni 2014. Na afloop wordt binnen 2 dagen een winnaar geloot, met wie via e-mail contact wordt gezocht. Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

Het is de winnaar niet toegestaan de gewonnen items te doorverkopen.

Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord door of verbonden aan de betrokken sociale media. Iedere verantwoordelijkheid voor deze winactie ligt in zijn geheel bij Zreefer en Dandesigns Handmade.

NB: We hebben gemerkt dat het programma waarmee de winactie loopt last heeft van een storing! Maar maak je geen zorgen als het nu niet lukt, je kunt twee weken meedoen. Even geduld, hopelijk werkt alles snel weer naar behoren!

Advertenties

5 gedachten over “WIN: Goodiebag van Zreefer en Dandesigns!

  1. Pingback: What’s on my nails – Resurrection + Blue it |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s