Bestelling: Papierdier!

P1060689P1060691P1060692

Als je Postcrosser bent (lees hier meer), dan ben je altijd op zoek naar nieuwe plaatsen waar je leuke kaarten kunt kopen. Er staat sinds kort een nieuwe favoriet op mijn lijstje met winkels/sites. Ik had al vaker op de site van Papierdier rondgesnuffeld, maar ik heb nu eindelijk ook een bestelling geplaatst!

P1060689

Mijn bestelling kwam in dit schattige uilenzakje!

P1060690

Wisten jullie al dat ik van katten hou? Want ik hou van katten namelijk. Nu maar hopen dat de andere Postcrossers ook graag kaartjes met katten willen ontvangen! Ik vind zelf die met de zwarte kat erop het leukst, ‘taxi cat’ heet het!

P1060691

En de andere kaartjes! Die met de vogeltjes vind ik het mooist. De verjaardagspinguïns kreeg ik overigens als extraatje bij mijn bestelling, superleuk en supercute!

P1060692

Verder heb ik een vel met kleine stickertjes gekocht, een rolletje washi tape met blaadjes en een stempeltje van een vogeltje met bijbehorend stempelkussentje (een groene).

P1060694

Kijk nou wat schattig! Ik kan niet wachten tot ik mijn kaartjes onder kan stempelen. Ik denk dat ik morgen maar weer even wat Postcrossingkaartjes ga schrijven, daar zijn regenachtige zondagmiddagen perfect voor namelijk!

P1060696

Papierdier is wat mij betreft een dikke aanrader! Er staan echt hele leuke spulletjes op de site, kaartjes dus, maar ook allerlei andere dingetjes, zoals je hierboven op het kaartje kunt lezen. En allemaal supercute! De site vind ik persoonlijk een tikje onoverzichtelijk, vooral wat de kaarten betreft. Maar als je er even voor gaat zitten om alle categorieën door te kijken is het wel te doen. Dat is overigens snel vergeven, als je ziet wat voor leuke dingen er te koop zijn! Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk, je kunt gewoon met iDeal betalen. Ik kreeg een mailtje wanneer mijn bestelling verzonden zou worden, en de dag daarop lag het ook inderdaad in de brievenbus. Ik ben fan, en ik ga ook zeker vaker wat bestellen. Als je ook houdt van kaartjes sturen of van stickers, stempels en notitieboekjes, neem dan vooral eens een kijkje!

Kunnen we nog even stilstaan bij de ‘Postegel’? So cute!

~Marieke

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s