Sneak Preview: Hoesjes en portemonnees

P1060609blogP1060604blogP1060602blog

Ik heb goed nieuws! Alle voorbeelden die ik in de Etsy-winkel wil gaan zetten zijn klaar! Nu moet ik goede productfoto’s en omschrijvingen maken, en dan kan het volgens mij online! Bijna bijna bijna! Als je een sneak preview wil van de items die ik de afgelopen dagen heb gemaakt, lees dan vooral verder.

P1060602blog

Deze portemonnee is ongeveer 20×10 cm en heeft een magneetsluiting.

P1060603blog

Aan de rechterkant zitten 6 vakjes voor pasjes. Verder zit er een groter insteekvak, waar bijvoorbeeld briefgeld in kan. Aan de linkerkant zit een vak met rits, welke volledig gevoerd is. Bij deze portemonnee kun je natuurlijk zelf de stof kiezen, en daarnaast kun je kiezen voor een optie met rits en een optie zonder rits. Bij deze laatste optie krijg je ook aan de linkerkant een insteekvak.

P1060604blog

Dit kan ik waarschijnlijk het best beschrijven als reismapje. Al kun je het natuurlijk ook prima gebruiken als je niet op reis bent! In het mapje zit stevig karton, zodat je waardevolle papieren goed beschermd zijn. Het mapje sluit met een elastiek en is ongeveer 12×15 cm.

P1060605blog

Aan de rechterkant vind je twee insteekvakken, waar een paspoort en bijvoorbeeld een vaccinatiepaspoort goed in passen. Aan de rechterkant zitten drie vakjes voor pasjes, en een vak met een rits, welke weer gevoerd is. Ook hier kun je kiezen voor een optie met of zonder rits, en je kunt de stof zelf kiezen.

P1060606blog

Een hardcover voor een e-reader of kleine tablet. Ook in dit hoesje zit stevig karton, zodat je apparaat beschermd is tegen een stootje. Het hoesje sluit met een elastiek, en wordt op maat van jouw apparaat gemaakt.

P1060607blog

Aan de binnenkant kan de e-reader worden bevestigd onder de elastiekjes. De stof kan weer zelf worden gekozen.

P1060608blog

Hoes voor tablet of e-reader, met padding voor goede bescherming. De hoes wordt gemaakt op maat van jouw apparaat.

P1060609blog

Ook hier kan de stof zelf worden gekozen. Verder kun je kiezen voor een rits over de lange zijde, of over de korte zijde van de hoes.

Ik heb nog veel meer ideeën voor items (heel veel meer), dus er zullen binnenkort nog wel vaker posts als deze voorbij komen. Maar de items die ik wilde hebben voor het openen van de Etsy-winkel zijn nu in ieder geval af!

Wat vinden jullie ervan? Welk item vinden jullie het leukst?

~Marieke

3 gedachten over “Sneak Preview: Hoesjes en portemonnees

  1. Tof zeg!
    Ben nu al trots op je en ik vind je zelfgemaakte label ook fantastisch! Hopelijk weten nieuwe klanten je snel te vinden. Veel succes en plezier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s