What’s on my nails – Berry Potter & Plumbledore

P1060570blogP1060562blogP1060565blog

Vorige week was ik bij Kruidvat, waar een actie was voor alle Catrice nagellak: 2 voor 5 euro! Eigenlijk mag ik van mezelf niet meer zo veel nagellak kopen, omdat ik al behoorlijk veel nagellak heb, maar omdat het al een hele tijd geleden was dat ik nagellak kocht, ging ik toch even in het schap kijken. Uiteindelijk heb ik twee lakjes gekocht, al werd mijn zelfbeheersing wel een beetje op de proef gesteld. Er zijn een aantal nieuwe lakken die echt heel mooi zijn, dus ik moest echt even keuzes maken.

P1060562blog

Na een tijdje wikken en wegen ben ik gegaan voor 46 – Berry Potter & Plumbledore en C03 – Glitterama.

P1060564blog

Glitterama is een hele mooie lak met verschillende soorten glitters, in een hele mooie zeegroene kleur. De lak komt uit de gelimiteerde editie Luxery Laqcuers reeks. Die trouwens zeker de moeite waard is, ik heb een aantal hele mooie lakjes gezien!

P1060565blog

Ik moet bekennen, Berry Potter & Plumbledore heb ik ook een beetje gekocht om de naam. Ik bedoel, geniaal toch? Maar de kleur is ook echt AMAZING. Het is een hele mooie berry kleur, die tussen paars en roze in zit. In bepaald licht kun je zien dat er ook groene en blauwe miniglittertjes in zitten.

P1060569blog

P1060570blog

Het effect is moeilijk op de foto te krijgen, in het echt is het nog veel mooier! Ik heb het sinds gisteren op mijn nagels en ik betrap me er af en toe op dat ik naar mijn nagels zit te kijken terwijl ik ze in het licht beweeg. Tja. Je kunt dus wel stellen dat dit een nieuwe favoriet is!

Wat is jullie favoriete nagellak?

~Marieke

Advertenties

3 gedachten over “What’s on my nails – Berry Potter & Plumbledore

  1. Ik vind Berry Potter and Plumbledore ook echt geweldig! En ik stond als een idioot voor het schap in de Kruidvat te gniffelen om die naam. Ik heb Glitterama trouwens ook gekocht! Zo leuk die limited edition lijn van Catrice! Maar wel iets te veel keuze… :p

  2. Pingback: What’s on my nails – Resurrection + Blue it |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s