Sneak preview: Stoffen!

P1060503blogP1060501blogP1060499blog

Afgelopen woensdag ben ik naar het Stoffenspektakel in Martiniplaza in Groningen geweest. Ik ben heel goed geslaagd en ik wil jullie graag laten zien wat ik heb gekocht. Dan hebben jullie direct ook een sneak preview van (een deel van) de stoffen die terug zullen komen in de winkel!

Allereerst wil ik even kwijt dat het echt een ontzettend leuke en veelzijdige markt is. Alle soorten stoffen en prints zijn er te krijgen, tegen goede prijzen! Er waren denk ik een stuk of 150 kramen en stof en fournituren waar je maar kijkt. De nieuwste collecties van merkstoffen zijn er te vinden, maar ook oude collecties tegen lage prijzen en allerlei stoffen zonder merk. De komende maanden wordt de markt gehouden op verschillende plaatsen in Nederland en België, als je interesse hebt kun je kijken op de website van Stoffenspektakel voor meer informatie. Ik vind het zeker een aanrader!

Het was nog best moeilijk om keuzes te maken. Er was zo veel leuke stof! Maar ik ben zeker tevreden met mijn aankopen.

P1060498blog
Stipjes en streepjes! De stof met strepen is een dikke geweven stof, heel mooie kwaliteit én een erg mooie print. De beide gestipte stoffen zijn katoen.

P1060499blog
Zigzag of chevron print, I love it! Ik moest me echt inhouden om niet tien soorten zigzagstof te kopen. Beide stoffen zijn katoen.

P1060500blog
Vogeltjes zijn ook een terugkerend thema, als ik zo kijk naar de stoffen die ik al heb.. But can you blame me? Ook deze twee stoffen zijn katoen.

P1060501blog
Deze schattige bosdiertjes en katten kon ik echt niet laten liggen. De stof met bosdieren is van katoen, de stof met katten is een dikkere, linnenachtige stof, maar het is volgens mij wel van katoen gemaakt.

P1060503blog
Verder heb ik deze ritsen gekocht. Ritsen zijn normaal best prijzig, maar deze waren 2 voor €1,-! Die kon ik niet laten liggen natuurlijk. De kleuren en lengtes waren wel een beetje beperkt, maar voor zo’n prijs hoor je mij echt niet klagen.

Dat waren mijn aankopen tijdens het Stoffenspektakel, verder heb ik alleen nog wat fournituren gekocht. Samen met de stoffen die ik al heb, heb ik nu een leuk voorraadje. Achter de schermen gaat het werk voor de winkel gestaag verder. Ik hoop binnenkort te kunnen beginnen met het naaien van artikelen en als die allemaal klaar zijn kunnen ze op de foto en dan het internet op! Tussendoor zal ik jullie natuurlijk ook wat previews geven van wat er in de winkel komt.

Wat vinden jullie van de stoffen die ik heb gekocht?

~Marieke

Advertenties

2 gedachten over “Sneak preview: Stoffen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s