En toen was er licht!

Blog Logo2

Dames en heren, we zijn live!

Of nou ja, deel 1 van 3 is live. Hoezo? Ik zal het even uitleggen. Ik ben bezig met het opstarten van een Etsy webwinkel, waar ik handgemaakte spulletjes wil gaan verkopen! En daar hoort natuurlijk ook een blog en een Facebookpagina bij. De Etsy-pagina vergt nog behoorlijk wat voorbereiding, en de Facebookpagina zal ik aanmaken als de Etsy er over een paar weken helemaal klaar voor is.

Blog Logo2

De blog begin ik nu al, want het lijkt me leuk om alle voorbereidingen met jullie te delen! De komende tijd kun je hier dus de vorderingen van de webwinkel en de inhoud daarvan op de voet volgen, met sneak previews van stoffen en producten en dergelijke! Verder is het de bedoeling om deze blog te vullen met artikelen over allerlei dingen die ik leuk vind. Dus niet alleen dingen over naaien, stof en de webwinkel, maar juist ook artikelen over andere dingen uit mijn dagelijkse leven. Je kunt hierbij denken aan recepten, creatieve uitspattingen, nagellakcreaties, belevenissen van mijn kat (ik blijf nou eenmaal een crazy cat lady) en allerlei andere dingen die ik leuk vind, en jullie hopelijk ook!

Het gaat nog wel veel werk en tijd kosten om alles op zijn pootjes te zetten, maar ik ben in ieder geval enthousiast! Ik hou jullie op de hoogte. Hopelijk tot ziens op mijn blog!

~Marieke

Advertenties

4 gedachten over “En toen was er licht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s